Последователи

сряда, 30 март 2016 г.

ЯПОНСКА ТОРТА




МНОГО РЕЦЕПТИ ИМА ЗА ТАЗИ ТОРТА, НО АЗ СЕ СПРЯХ НА ТАЗИ
Ето  и видео .








Ето продуктите
3 яйца
120гр. обезсолено крема сирене
120гр.- бял шоколад... ако нямате може и с черен


ПРИГОТВЯНЕ
Разделете белтъците и жълтъците на яйцата. Разбийте белтъците на сняг.
Оставете белтъците за кратко в хладилника.
Загрейте фурната на 170 градуса.
Разтопете на водна баня шоколада.
Изчакайте малко да се охлади и прибавете крема сиренето и хубаво объркайте до еднородна смес.
Прибавете и жълтъците и отново хубаво объркайте.
Накрая прибавете белтъците на сняг и леко объркайте да стане хомогенна сместа.
Пригответе си тавичка около 15 -20см и я покрийте със хартия за печене или процедирайте както е показано в клипа.
Изсипете сместа и хубаво разпределете навсякъде.Може и да я стръскате за да не остане празно място.
Пече се на водна баня в предварително загряна фурна на 170 градуса за 15-20 мин.
След като се охлади го поръсете с пудра захар.

Моята стана малко тънка ,защото в по голям съд я пекох ,но вкуса е перфектен.









Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...